Faaliyetlerimiz

Mrt

Matematik dersinde 6. sınıf öğrencilerimiz Matematik Öğretmeni Ersin ÇEKMEN rehberliğinde ’Cebirsel İfadeler‘ konusunu günlük yaşama uyarlamışlardır.

Şbt

6.sınıf oran konusunda öğrencilerin belli bir şeklin farklı boyutlardaki uzunlukları karşılaştırması ve bu karşılaştırmada oran kullanılması istenmiştir.

Ara

Matematik Öğretmeni Ersin ÇEKMEN´in 6. sınıflarla yaptığı "Tam Sayılar" etkinliği

Ara

Matematik Öğretmeni Ersin ÇEKMEN´in 6. sınıflarla yaptığı "Asal Sayılar" etkinliği

Ara

Matematik Öğretmeni Ersin ÇEKMEN´in 6. sınıflarla yaptığı "Bölünebilme Kuralları" etkinliği

Ara

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" etkinliği kapsamında öğrencilerimiz Müzik Öğretmenimiz Özlem ERGÜN ve Okul Aile Birliği eşliğiyle 12 Aralık Çarşamba günü "Son Mektup" isimli filmi seyretmeye gitmişlerdir.