İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - İnönü Ortaokulu

İnönü Ortaokulu

0(212)4710126
Adres
İnönü Mahallesi Maslakçeşme Caddesi Kubilay Sokak No32 Sefaköy 34295 Küçükçekmece/İstanbul ........ Okulumuz Sefaköy Kültür Merkezine 50m mesafededir. 89i veya 98i otobüsleriyle İnönü Mahallesi Maslakçeşme durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Vizyon
Ülkesine ve ulusuna yararlı, kendi kendine yetebilen, insani değerlere sahip bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri çerçevesinde yurdunu ve ulusunu seven, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ailesinin ve ülkesinin gelişmesine katkıda bulunan, eğitim, bilim ve teknolojide çağdaş hedefleri olan, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, rekabet gücüne sahip öğrenciler yetiştirmek, yakın çevresini ve toplumu bu yönde bilinçlendirmek, ihtiyacı olduğunda yakın çevresinin ve toplumun hizmetinde bulunmaktır.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Ders Başlangıcı: 09.00 Ders Bitişi:15.10
Doğalgaz
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
0 - Lojman bulunmamaktadır.
Ulaşım
Adres Tarifi: Okulumuz Sefaköy Kültür Merkezine 50m mesafededir. 89i veya 98i otobüsleriyle İnönü Mahallesi Maslakçeşme durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Okulumuzun servisi bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
İl merkezine 21,3 km ilçe merkesine uzaklık 3,9 km´dir.
Sportif Etkinlikler
Futbol, Basketbol, Badminton, Kros, Voleybol ve Oryantiring branşlarında etkinlikler verilmektedir.
Her yıl düzenli olarak Bilim Şenliği düzenlenmektedir.
Doğayı Okula Taşı projesi