İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - İnönü Ortaokulu

İnönü Ortaokulu

0(212)4710126
Adres
İnönü Mahallesi Maslakçeşme Caddesi Kubilay Sokak No32 Sefaköy 34295 Küçükçekmece/İstanbul
Vizyon
Ülkesine ve ulusuna yararlı, kendi kendine yetebilen, insani değerlere sahip bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri çerçevesinde yurdunu ve ulusunu seven, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ailesinin ve ülkesinin gelişmesine katkıda bulunan, eğitim, bilim ve teknolojide çağdaş hedefleri olan, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, rekabet gücüne sahip öğrenciler yetiştirmek, yakın çevresini ve toplumu bu yönde bilinçlendirmek, ihtiyacı olduğunda yakın çevresinin ve toplumun hizmetinde bulunmaktır.
Bağlantı :ADSL (8 Mbit)
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Ders Başlangıcı: 09.00 Ders Bitişi:15.10
Doğalgaz
0 - Yok
Ulaşım
Küçükçekmece Sefaköy´den 98i, 89i ve 98 otobüsleri ile İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Durağı´nda inerek okulumuza ulşabilirsiniz.
Küçükçekmece Sefaköy İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi